Kuglepenne med tryk er god promovering

Kuglepenne med tryk  (foto: syddesign.dk)
Kuglepenne med tryk (foto: syddesign.dk)

Der findes mange måder at profilere sin virksomhed på. Med de sociale medier, kan man måske lede sig hen til at tænke at det er den vej man skal gå og dette er helt sikkert en fornuftig mulighed, som man skal have med i sin markedsføringsstrategi.

Men uanset hvordan man vender og drejer markedet, så ved man at den største succes for store og små det er at komme ud til modtagerne og gerne flere gange, for det er normalt sådan at man får printet sit brand ind i andres sind. Det er også derfor at TV reklamer stadig er det bedste middel for at brande sit firmanavn, uanset hvad man så laver. For her når man ud til mange og flere gange.

Er man en virksomhed som ikke har økonomien til dette medie, så kan man også overveje mindre alternativer. Dette er for eksempel at få kuglepenne med tryk, hvor virksomhedens logo og eventuelt motto vil være printet på kuglepinden. Afholdes der så kundemøder, eller seminarer, hvor man sponsorer, så kan man uddele disse kuglepenne og folk har det med at tage det med hjem og benytte det. På den måde kommer ens virksomhed med hjem til folks private miljø og når der skal bruges kuglepen, så ser de logoet igen og igen og med tiden får de printet virksomheden ind på nethinden, så selvom der måske ikke er salg med det samme, så er der måske en mulig fremtidig kunde, når vedkommende står og mangler det din virksomhed præcis kan levere.

Der findes mange forskellige trykvirksomheder, som kan tilbyde at sætte dit logo på kuglepenne, med en simpel søgning på Google kommer der allerede nogle, hvor du online kan bestille et vist antal kuglepenne og det er så simpelt at du blot skal sende et billede af dit logo, så ordner de resten.

 

Klik her, hvis du er klar til at bestille kuglepenne med tryk

1 thought on “Kuglepenne med tryk er god promovering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.