T-shirts med tryk til arbejdet og festen

t-shirts med logo  (foto: syddesign.dk)
t-shirts med logo (foto: syddesign.dk)

T-shirts med tryk er relativt nemme at få lavet, og de kan være en stor hjælp til dig, der skal holde en stor fest, hvor du ønsker, at barpersonalet, dørmændene eller musikerne/dj’s skal være tydelige, for her kan du blot bede om en størrelse og så få lavet T-shirts med tryk, der passer til den position, som de har. Det er klart, at du helt selv bestemmer, hvordan du vil have lavet det tryk, som skal på dine T-shirts, men det kan være en fordel at vælge en skriftstørrelse, som er lige lidt større, end du regnede med, så alle kan se, hvad der står.
Det kan også være en oplagt idé at få lavet T-shirts med tryk til din arbejdsplads, hvis du arbejder med fysisk arbejde. Hvis du vælger at få trykket dit firmas logo på T-shirts med tryk, vil du hurtigt blive et brand, der både bliver opdaget og genkendt i gadebilledet.

T-shirts med tryk i forskellige kvalitet

Afhængigt af hvor du køber dine T-shirts med tryk, vil det gå op for dig, at prisklassen svinger meget. Det har tit noget at gøre med den kvalitet, som du får lavet dine T-shirts med tryk af. Nogle T-shirts med tryk kommer af en finere kvalitet end andre, og det er derfor værd at overveje, hvor du skal have lavet dine T-shirts med tryk, inden du blot går hovedkulds ud og investerer i nogle.

Køb mange T-shirts med tryk og spar penge

Hvis du vælger at købe mange T-shirts med tryk ad gangen, så kan du hurtigt få lavet en god mængderabat, og det kan være en kæmpe fordel for dig. Det er nemlig ikke altid lige billigt at få lavet T-shirts med tryk, og derfor kan det være smart, hvis du vælger at købe lige én eller to for mange, hvis det da gør en forskel med hensyn til mængderabatten på disse.

 

Find T-shirts med tryk hos Syddesign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.